Menu

Szakértőink

Dr. Békési Sándor

PROJEKTMENEDZSER

Dr. Békési Sándor 1976-ban végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán. 1980-ban megvédte egyetemi disszertációját. A 80-as években kutatói tevékenységet, illetve a BME adjunktusként oktatói tevékenységet folytatott.
1986-90. között fejlesztési projektmenedzserként gyakorlatot szerzett a komplex szoftver és hardver fejlesztések gyártás menedzselésében. Az 1990-es években a Sun Microsystems Közép-európai Iroda technikai igazgatója. 1998-99. között megbízott ügyvezető igazgatóként vezeti a Sun Microsystems Magyarország Kft.-t. Ezt követően magyarországi Internet szolgáltatónál az Internet szolgáltatáshoz tartozó műszaki feladatok megszervezése, az üzemeltetés és a fejlesztések felügyelete volt a feladata.
2005-től az ÁAK Zrt. informatikai igazgatója, a Kürt Zrt., és a Cellum Zrt. tanácsadója volt.

Sándor a Total Cloud Consulting-ban projektmenedzseri szerepkört lát el.

Belső Barnabás

ECM TANÁCSADÓ

Belső Barnabás 2000-ben végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán, szoftvertechnológia szakirányon. 2007-ig a Comparex Magyarország Kft.-ben, mint alkalmazás architekt és tartalomkezelési tanácsadó vett részt hazai nagyvállalati tartalomkezelő rendszerek bevezetésében, gyógyszeripari, banki és közmű vállalatoknál. Ezt követően az EMC magyarországi leányvállalatánál bízták meg a nagyvállalati tartalomkezelő megoldások portfólió kelet-európai pre-sales csapatának vezetésével, ahonnan 2011-ben tért vissza saját vállalkozásához, hogy ismételten projekt megvalósításokban tevékenykedjen.
Az elmúlt években saját fejlesztésű gyógyszeripari gyártáskövető rendszerek bevezetésében vett részt hazai és külföldi vállalatoknál. Speciális ismeretekkel rendelkezik validált gyógyszer- és élelmiszeripari informatikai rendszerek (EU GMP Annex 11, 21CFR Part11, GAMP5), illetve MES (Manufacturing Execution Systems) megvalósításában.

Barnabás a tartalomkezelő rendszerek felhő implementációjának szakértője.

Bendzsák András

ARCHITECT

Bendzsák András tanulmányait 2012-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki karán végezte. Egyetemi tanulmányai mellett gyakornoki programban vett részt a Sun Microsystems, később az Oracle Magyarországnál.

Tanulmányai befejeztével, 2012-től az OTP Bank UNIX/Linux üzemeltetési csapatában dolgozott. Ezt követően az OTP Bank csoport infrastruktúra fejlesztési főosztályán architektúra tervezéssel foglalkozott. Érdeklődési kör: Linux/UNIX alapú rendszerek, IP hálózatok infrastruktúrájának tervezése és üzemeltetése.

András a Total Cloud Consulting-ban architect szerepkörben rendszerek felmérését, tervezését és szolgáltatások kialakítását végzi. 

Gács Lajos

ARCHITECT

Gács Lajos 1977-ben végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán. Ezt követően szoftver fejlesztőként dolgozott a Videoton fejlesztési intézetében, majd a Bull Magyarországnál 2 évet töltve Franciaországban is. 1996-tól 6 éven át dolgozott az IBM Magyarországi Kft.-nél IT architektként, ahol több jelentős projekt kivitelezésében vett részt. 

2002-től több magyar tulajdonú középvállalatnál dolgozott, ahol architektként és fejlesztőként több rendszerintegrációs projekt megvalósításában vállalt vezető szerepet.

Lajos a Total Cloud Consulting-ban architect szerepkörben rendszerek felmérését, tervezését és szolgáltatások kialakítását végzi

Gindilla Péter

SENIOR FEJLESZTŐ

Gindilla Péter a Gábor Dénes Főiskola folytatott tanulmányokat. 1997-től Visual Studio - MS SQL környezetben ügyviteli szoftverek, valamint keretrendszerük fejlesztésével kezdett foglalkozni. 2000-től a webes technológiák és a Java felé fordult, egy ISP szolgáltatónál dolgozott OpenSource alapokon. 2002-től egy IBM Business Partnernél vezető fejlesztő.

Külső technikai szakértőként részt vett az Educatio Kht. LCMS és LMS rendszerek technikai megvalósításának felügyeletében, valamint a Kormányzati Portál IBM Portal Server környezetben való elkészítésében. 2003-tól saját portál motort és CMS rendszert készített, melyen alapulva hír- és önkormányzati portálok, valamint belső folyamat támogatási rendszerek megvalósításával foglalkozott. 
2008-tól vállalkozásában technikai igazgató és vezető fejlesztő. A Java/.Net alapú termék- és alkalmazás fejlesztések mellett a palettára felkerültek a térinformatika, illetve a mobil alkalmazások is.

Juhász Miklós

PROJEKTMENEDZSER

Juhász Miklós 1977-ben végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán. Szakmai pályafutását a számítógépes folyamirányítás területén kezdte. A 80-as években C programozóként dolgozott különböző adatbázis és alkalmazás fejlesztési területeken. 

1991-től informatikai vezető gyártó vállalatnál, 1998-tól az informatikai vezető-helyettes a FOTEX-nél. 1999-2000-ben informatikai projektvezető az UBS-nél, Zürichben, egy belső rendszer fejlesztését vezeti. 2000-től az informatikai fejlesztési főosztályt vezeti az MKB banknál. 2003-ban Banki Informatikusi szakmérnöki diplomát szerzett a BME-n. Ezt követően projektvezetőként dolgozott különböző banki projektekben, az OTP-nél és az FHB-nál. 

2005-től CIO a Magyar Szabadalmi Hivatalnál, 2012-től pedig a MVH-nál. 2013-tól informatikai projektvezető az ÁNTSZ-nél. 2008-tól kezdődően vett részt különböző EU támogatásos projektek – ÁROP, EKOP, TÁMOP – előkészítésében, pályáztatásában és vezetésében. 

Miklós a Total Cloud Consulting-ban projektmenedzseri és üzleti elemző szerepkört lát el.

Kenéz György

DIGITAL MEDIA ARCHITECT

Kenéz György 1983-ban végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán. A Magyar Rádió ezt követően a műsorkészítés és lebonyolítás digitális megvalósításán dolgozott. 2002-től a Rádió informatikai osztályát vezette, ahol a teljes digitális műsorkészítés informatikai alapjait teremtette meg. 2008-tól a Nemzeti Hírközlési Hatóság informatikai üzemeltetését vezetette. 2009-től a MTA informatikai főosztályvezetője lett. 

2013-től több tanácsadó projektben vett részt, ahol tesztmenedzseri és újságírói feladatokat látott el. A magyar internetes és print sajtóban publikál. 

György a Total Cloud Consulting-ban a digitális tartalomszórás területének fejlesztésében tölt be architect szerepkört.