Menu

MEGOLDÁSAINK

Mentés, visszaállítás, archiválás

Szabályozási és biztonsági előírásoknak kell megfelelnie?
Üzletileg kritikus alkalmazásai mentését és helyreállítását akarja időben biztosítani?
Adat értékvagyonát kívánja biztonságosan tárolni?
Az adatait fontosságuk szerinti hierarchiában kívánja tartani és életciklusukat menedzselni? Vagy mindezt egyben?

Tudj meg többet
Mentés, visszaállítás, archiválás
Katasztrófa elhárítás

Katasztrófa elhárítás

Emberi hiba, áramkimaradás, természeti katasztrófa...? Megtörténhet, felkészültségünk határozza meg üzleti kockázat-kezelésünket.

Az üzleti folyamatainkkal kapcsolatban biztosan meg kell válaszoljuk azt, vajon biztonságosan működnek-e havária vagy katasztrófa helyzet esetében? Van-e olyan „B-tervünk” katasztrófa esetében, ami minimalizálja a kimaradás üzleti tevékenységünkre gyakorolt pénzügyi hatását?

Tudj meg többet

Auto-Scaling IT

Automatikusan növelje, vagy csökkentse az AWS erőforrásokat!

Váratlanul, nem tervezett mértékben megemelkedett az ügyfél tranzakció szám? Vagy éppen lecsökkent, és csak a 12%-a a tervezettnek?
Vajon melyik állapotára tudja méretezni klasszikus IT infrastruktúráját? A túlméretezés erőforrás pazarlást, az alulméretezés pedig végfelhasználói élmény rombolást, ügyfél elvándorlást eredményez.

Tudj meg többet
Auto-Scaling IT
Hatékony fejlesztés, tesztelés

Hatékony fejlesztés, tesztelés

Miért fizetne évekig, ha a fejlesztés és tesztelés az erőforrásokat csak órákra, napokra, vagy hetekre igényli?

Az AWS felhasználó számára megszűnik a költséges hardver elemek beszerzésének, és birtoklásával járó üzemeltetésének kínja, és korlátlan erőforrás-hozzáférés biztosítható.

Tudj meg többet

SAP on AWS

Több, mint 2850 AWS alapú SAP implementáció alapján kimutatható, hogy az on-premise, vagy hostolt környezetekhez képest az AWS-en az SAP TCO radikálisan alacsonyabb. Átlagosan 20%-kal kisebb a teljes projekt, és 60%-kal az AWS által kiváltott hardver és szoftver elemek esetében.

Így az alkalmazások felhőben kialakítása, vagy felhőbe mozgatása során teljesen természetes, hogy az SAP különös jelentőséget kap az AWS megoldások között és így a mi portfóliónkban is.

Tudj meg többet
SAP on AWS
Információbiztonság AWS felhőben

Információbiztonság AWS felhőben

Az egységes és folyamatosan fejlesztett környezet, a sztenderd és transzparens architektúra világos követelményrendszert és képzési lehetőséget teremt.

Üzemeltetési szempontból minimalizált kockázatot, audit és emberi erőforrás igény szempontból jelentős megtakarítást eredményez.

Tudj meg többet

AWS IoT Platform

2020-ra az előrejelzések szerint 25Mrd objektum kapcsolódik össze az Interneten keresztül.
Az AWS IoT egy olyam menedzselt felhő szolgáltatás, amelyben az Interneten összekapcsolt objektumok egyszerű és biztonságos módon kommunikálnak az AWS IoT alkalmazásokkal és más objektumokkal.

Tudj meg többet
AWS IoT Platform

MILYEN SZOLGÁLTATÁSOKKAL BÍZHAT MEG BENNÜNKET

A felhő informatika kialakításában a szakértelem a legfontosabb ismérv. Az AWS egy egyedülállóan hatékony megoldás, segítünk, hogy használni tudja.
Tervezünk, megvalósítunk, üzemeltetünk.

Szolgáltatásaink