Menu

Szakértőink

Sepsy Károly

LEAD CLOUD ARCHITECT

Sepsy Károly 2012-ben végzett a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Karán mérnök informatikusként. Már az egyetemi évek alatt célzott Oracle és Java EE továbbképzéseken vett részt, így 2010-től kezdve, mint Full stack és Java EE fejlesztő, olyan nagyvállalatok szoftver folyamataiban vehetett részt, mint a Lufthansa Hungary és Walt Disney.

2012-2016. Londonban dolgozott, ahol megismerte és elsajátította a publikus felhő szolgáltatásokkal és DevOps kultúrával kapcsolatos technikai újdonságokat. Károly az elmúlt években, mint Cloud és DevOps konzulens, valamint Solutions Architect dolgozott tanácsadó cégeknél, így változatos ügyfeleknek és projekteken dolgozhatott a korai design fázisoktól a megvalósításig és oktatásig, kis startupoktól piacvezető nagyvállalatokig.

Károly a Cloud architektúrák megtervezéséért és implementálásáért felelős, mint vezető architekt, elsősorban Amazon Web Services és Google Cloud platformokon. Érdeklődési köre: Automatizálás, Serverless és Big Data technológiák a publikus felhőkben.

Dr. Haraszti Attila

SENIOR ADVISOR

Dr. Haraszti Attila 1979-ben végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán, és 1988-ban szerzett Egyetemi doktori címet. Szakmai pályáját 1979-ben tudományos munkatársként kezdte a KFKI-ban és a Budapesti Műszaki Egyetemen, majd 1990-2011. között a Digital Equipment, a Compaq Computer Magyarország és a Hewlett-Packard Magyarországnál töltött be különböző szakértői, üzletág igazgatói, valamint üzletfejlesztési és K+F igazgatói pozíciókat. 

Ezt követően a RSOE és a NISZ Zrt. céljainak megvalósítását támogatta informatikai igazgatóként és szenior hardver architect-ként. Szakértői és K+F pályáját ezután a BME Infokom Nonprofit Kft.-ben folytatta. Attila különböző gyártói szakismereti vizsgákkal, valamint bejegyzett szabadalmakkal (U.S. Patent és először európai majd világméretű szabadalmi bejelentés) is rendelkezik. 

Attila elkötelezett híve a hatékony és termelékeny felhő alapú rendszerek kialakításának.

Belső Barnabás

ECM TANÁCSADÓ

Belső Barnabás 2000-ben végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán, szoftvertechnológia szakirányon. 2007-ig a Comparex Magyarországnál, mint alkalmazás architekt és tartalomkezelési tanácsadó vett részt hazai nagyvállalati tartalomkezelő rendszerek bevezetésében, gyógyszeripari, banki és közmű vállalatoknál. Ezt követően az EMC magyarországi leányvállalatánál bízták meg a nagyvállalati tartalomkezelő megoldások portfólió kelet-európai pre-sales csapatának vezetésével, ahonnan 2011-ben tért vissza saját vállalkozásához, hogy ismételten projekt megvalósításokban tevékenykedjen.
Az elmúlt években saját fejlesztésű gyógyszeripari gyártáskövető rendszerek bevezetésében vett részt hazai és külföldi vállalatoknál. Speciális ismeretekkel rendelkezik validált gyógyszer- és élelmiszeripari informatikai rendszerek (EU GMP Annex 11, 21CFR Part11, GAMP5), illetve MES (Manufacturing Execution Systems) megvalósításában.

Barnabás a tartalomkezelő rendszerek felhő implementációjának szakértője.

Gács Lajos

ARCHITECT

Gács Lajos 1977-ben végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán. Ezt követően szoftver fejlesztőként dolgozott a Videoton fejlesztési intézetében, majd a Bull Magyarországnál 2 évet töltve Franciaországban is. 1996-tól 6 éven át dolgozott az IBM Magyarországnál IT architektként, ahol több jelentős projekt kivitelezésében vett részt. 

2002-től több magyar tulajdonú középvállalatnál dolgozott, ahol architektként és fejlesztőként több rendszerintegrációs projekt megvalósításában vállalt vezető szerepet.

Lajos a Total Cloud Consulting-ban architect szerepkörben rendszerek felmérését, tervezését és szolgáltatások kialakítását végzi.

Kenéz György

DIGITAL MEDIA ARCHITECT

Kenéz György 1983-ban végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán. A Magyar Rádió ezt követően a műsorkészítés és lebonyolítás digitális megvalósításán dolgozott. 2002-től a Rádió informatikai osztályát vezette, ahol a teljes digitális műsorkészítés informatikai alapjait teremtette meg. 2008-tól a Nemzeti Hírközlési Hatóság informatikai üzemeltetését vezetette. 2009-től a MTA informatikai főosztályvezetője lett. 

2013-től több tanácsadó projektben vett részt, ahol tesztmenedzseri és újságírói feladatokat látott el. A magyar internetes és print sajtóban publikál. 

György a Total Cloud Consulting-ban a digitális tartalomszórás területének fejlesztésében tölt be architect szerepkört.

Gindilla Péter

SENIOR FEJLESZTŐ

Gindilla Péter a Gábor Dénes Főiskola folytatott tanulmányokat. 1997-től Visual Studio - MS SQL környezetben ügyviteli szoftverek, valamint keretrendszerük fejlesztésével kezdett foglalkozni. 2000-től a webes technológiák és a Java felé fordult, egy ISP szolgáltatónál dolgozott OpenSource alapokon. 2002-től egy IBM Business Partnernél vezető fejlesztő.

Külső technikai szakértőként részt vett az Educatio Kht. LCMS és LMS rendszerek technikai megvalósításának felügyeletében, valamint a Kormányzati Portál IBM Portal Server környezetben való elkészítésében. 2003-tól saját portál motort és CMS rendszert készített, melyen alapulva hír- és önkormányzati portálok, valamint belső folyamat támogatási rendszerek megvalósításával foglalkozott. 
2008-tól vállalkozásában technikai igazgató és vezető fejlesztő. A Java/.Net alapú termék- és alkalmazás fejlesztések mellett a palettára felkerültek a térinformatika, illetve a mobil alkalmazások is.

Csicsely Ágnes

Marketing szakértő

Csicsely Ágnes diplomáját 2002-ben a Miskolci Egyetemen szerezte informatikusként és ezzel párhuzamosan mérnök-közgazdászként.

Szakmai pályafutását az egyetemi tanulmányokat követően az IBM-ben indította, 2002-ben. Az IBM-ben 2015-ig különböző, egymást kiegészítő munkakörökben vállalt feladatot: a pénzügyi szektorért felelős sales executive, a pénzügyi szektor részére üzleti projekteket szállító tanácsadó, majd a nagyvállalati szolgáltatás marketing kialakításáért volt felelős. Marketing területen a felhő informatika volt kiemelt célterülete. Jelenleg a Bátor Tábor Alapítvány szervezési vezetője. 

Ágnes marketing szakértőként támogatja a Total Cloud Consulting üzletfejlesztését.

Dr. W. Tóth Balázs, LL.M.

Ügyvéd

Balázs az ELTE Állam-és Jogtudományi Karán szerzett jogi diplomát, később pedig magiszteri fokozatot (LL.M.) európai és nemzetközi üzleti jogból, angol nyelven.

Szakmai karrierjét a bankszektorban, pénzügyi intézmények jogi képviselőjeként kezdte, majd közel 16 évig az Oracle Corporation jogi igazgatója, illetve kereskedelmi ügyvédje volt Magyarországon és három másik régiós országban.
Szakterülete a szellemi alkotások joga, az informatikai jog és az adatvédelem. Jelentős tapasztalattal rendelkezik komplex IT-projektek jogi menedzselésében és szerződéses struktúrák kialakításában. Figyelmét az utóbbi időben biotechnológiai szabadalmakra illetve a technológia transzfer folyamatokra fordíttotta.
2000. óta tagja a Budapesti Ügyvédi Kamarának, a Total Cloud Consulting-gal annak megalapítása óta szakmai kapcsolatban áll, tevékenységét támogatja.