Menu

Szakértőink

Cseh Péter

Cloud Architect

Cseh Péter a Szegedi Tudományegyetemen folytatott tanulmányokat. Az egyetemi évek alatt Cisco CCNA Instruktori vizsgát tett, Linux és VMware továbbképzéseken vett részt. 2012-től az SZTE-n demonstrátor, későbbiekben óraadó, hálózat és rendszergazda.

2016-ban helyezkedett el egy multinacionális cégnél, mint DevOps Engineer. Feladatai közé tartozott a DevOps csapat irányítása, illetve hibatűrő, automatizált, költséghatékony rendszerek tervezése és üzemeltetése AWS platformon.

Péter a cloud architektúrák Amazon Web Services platformon történő megtervezéséért és implementálásáért felelős. Érdeklődési köre: Skálázás, Biztonság, Automatizálás és VMware a publikus felhőben.

Nagy Péter

Cloud Engineer

Nagy Péter 2017-ben végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatika Karán, mérnök informatikusként, rendszerfejlesztés ágazaton. Tanulmányai során fő érdeklődési köre a magas rendelkezésre állású és áteresztőképességű, skálázható rendszerek voltak. Az egyetem alatt gépi tanulással is foglalkozott, melynek kapcsán részt vett egy sikeres pilot projektben a Magyar Telekomnál.

2017 elején csatlakozott az IBM Cloud Video Budapesti irodájához, ahol az Enterprise Content Delivery Network csapat részeként egy live stream cache megoldáson, illetve a termék használatához szükséges menedzsment szolgáltatásokon dolgozott. Egy cross-functional csapat részeként mind az elosztott szolgáltatások fejlesztésében, mind a rendszernek otthont adó hibrid-felhő infrastruktúra tervezésében és üzemeltetésében is kivette a részét.

Péter Cloud Engineer-ként csatlakozott a Total Cloud Consulting-hoz, ahol AWS alapú rendszerek architektúra tervezésével és implementálásával foglalkozik. Érdeklődési köre: Microservice architektúra, DevOps, CI/CD, Konténerizáció.

Gács Lajos

ARCHITECT

Gács Lajos 1977-ben végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán. Ezt követően szoftver fejlesztőként dolgozott a Videoton fejlesztési intézetében, majd a Bull Magyarországnál 2 évet töltve Franciaországban is. 1996-tól 6 éven át dolgozott az IBM Magyarországnál IT architektként, ahol több jelentős projekt kivitelezésében vett részt. 

2002-től több magyar tulajdonú középvállalatnál dolgozott, ahol architektként és fejlesztőként több rendszerintegrációs projekt megvalósításában vállalt vezető szerepet.

Lajos a Total Cloud Consulting-ban architect szerepkörben rendszerek felmérését, tervezését és szolgáltatások kialakítását végzi.

Csonka Kriszta

Back Office szakértő

Csonka Krisztina közgazdászként végzett a Pécsi Tudományegyetem szekszárdi főiskolai karán.Már a diploma megszerzését megelőzően dolgozott mind kisvállalati-, mind multinacionális vállalati környezetben, betekintést nyert a különböző működési struktúrákba és sokrétű tapasztalatot szerzett.

2000-ben helyezkedett el az IBM Magyarországi Kft.-nél, először, mint TeleCoverage értékesítő, majd 2002-től Operations Specialist munkakörben folytatta szakmai pályafutását. Feladatai közé tartozott a menedzserek, értékesítők, termékfelelősök támogatása és ellenőrzése, a CRM rendszer kezelése, karbantartása, oktatások szervezése, kimutatások készítése. Fontos területe volt a működési folyamatok ismerete és betartatása, belső auditokra való felkészítés. 2012-ben közigazgatási területen bővítette szakmai tudását, az Emberi Erőforrások Minisztériumának e-Egészségügyi Program koordinátoraként munkálkodott.

Kriszta a Total Cloud Consulting-hoz Back Office szakértőként csatlakozott, a cég operatív- és háttérfolyamatait fejleszti, támogatja.

Csicsely Ágnes

Marketing szakértő

Csicsely Ágnes diplomáját 2002-ben a Miskolci Egyetemen szerezte informatikusként és ezzel párhuzamosan mérnök-közgazdászként.

Szakmai pályafutását az egyetemi tanulmányokat követően az IBM-ben indította, 2002-ben. Az IBM-ben 2015-ig különböző, egymást kiegészítő munkakörökben vállalt feladatot: a pénzügyi szektorért felelős sales executive, a pénzügyi szektor részére üzleti projekteket szállító tanácsadó, majd a nagyvállalati szolgáltatás marketing kialakításáért volt felelős. Marketing területen a felhő informatika volt kiemelt célterülete. Jelenleg a Bátor Tábor Alapítvány szervezési vezetője. 

Ágnes marketing szakértőként támogatja a Total Cloud Consulting üzletfejlesztését.

Dr. W. Tóth Balázs, LL.M.

Ügyvéd

Balázs az ELTE Állam-és Jogtudományi Karán szerzett jogi diplomát, később pedig magiszteri fokozatot (LL.M.) európai és nemzetközi üzleti jogból, angol nyelven.

Szakmai karrierjét a bankszektorban, pénzügyi intézmények jogi képviselőjeként kezdte, majd közel 16 évig az Oracle Corporation jogi igazgatója, illetve kereskedelmi ügyvédje volt Magyarországon és három másik régiós országban.
Szakterülete a szellemi alkotások joga, az informatikai jog és az adatvédelem. Jelentős tapasztalattal rendelkezik komplex IT-projektek jogi menedzselésében és szerződéses struktúrák kialakításában. Figyelmét az utóbbi időben biotechnológiai szabadalmakra illetve a technológia transzfer folyamatokra fordíttotta.
2000. óta tagja a Budapesti Ügyvédi Kamarának, a Total Cloud Consulting-gal annak megalapítása óta szakmai kapcsolatban áll, tevékenységét támogatja.