Menu

Menedzsment

Révész Róbert

Ügyvezető, alapító

Révész Róbert diplomáját a Veszprémi Egyetemen szerezte meg. Ezt követően különböző üzleti képzéseken, valamint a London Business School speciális fakultációján fejlesztette tudását.

Az ICT szektorban 2000-ben kezdte szakmai karrierjét a Magyar Telekom rendszerintegrációs leányvállalatánál. Ezt követően az IBM megkeresésére elcsábult, és az ott töltött 9 év első felében a pénzügyi szektorban sales executive, később, mint a magyarországi szoftverértékesítés kereskedelmi igazgatója folytatta pályafutását. A Total Cloud Consulting előtt pedig a NETvisor Zrt. stratégiai vezérigazgató-helyetteseként szerepe az üzletfejlesztésben és az értékesítésben volt. 

Róbert a Total Cloud Consulting ügyvezetőjeként és társalapítójaként elkötelezett híve a felhő alapú technológiák szakértői kiértékelésében és a legmegfelelőbb modell kiválasztásában, kialakításában.

Ákos György

ALLIANCE HEAD, alapító

Ákos György 1979-ben végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán. A 80-as évek hazai és külföldi munkavállalásai a számítógépes folyamirányítás területén fejeződtek be. Ezt követően a 90-es évek elején Phare és Világbanki projektek menedzselésére kapott megbízást. 1994-től 12 éven át dolgozott az IBM Magyarországnál az értékesítés, a szolgáltatás és az üzletfejlesztés vezető pozícióiban. 2006-ban a Synergon Informatika Nyrt. vezérigazgatójának kérték fel, majd 2007-ben az EMC magyarországi leányvállalatának vezetésével bízták meg. 2010 októberében az Oracle-be éppen beolvadó egykori SUN Microsystem szervezetének vezetése az újabb feladat. 2013-tól ismét vállalkozó, tanácsadóként segítve a Kormányzati Informatikai Ügynökség Európai Uniós projektjeit.

A Total Cloud Consulting egyik alapítója, az AWS partneri kapcsolatok felelőse, de értékesítési és üzletfejlesztési feladatok is munkájának részét képezik. A szakmai végzettsége mellett tanulmányokat folytatott az INSEAD Business School és a Cranfield School of Management (UK) üzleti szakán.

Szöllősi Norbert

DELIVERY & SUPPORT HEAD, ALAPÍTÓ

Szöllősi Norbert a diplomáját 1996-ban számítástechnikai programozóként szerezte meg. 1996-2005. között különböző magyarországi informatikai vállalatoknál töltött be ügyfélkapcsolati-, és kereskedelmi igazgatói pozíciókat. 2005-ben az IBM partnereként működő Professzionál Informatikai Zrt. tanácsadója, majd ezt követően a TOT-ALL Informatika Kft., és a Potencial Services Kft. ügyvezető igazgatója, tulajdonosa.

Norbert a Total Cloud Consulting támogatási vezetőjeként és társalapítójaként elkötelezett híve a menedzselt szolgáltatások és a felhő alapú technológiák szakértői tervezésének, kialakításának és fejlett üzemeltetés támogatásának.

Tóbi Tamás

Technology Head

Tóbi Tamás 2005-ben végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatika Karán, mérnök informatikusként. Már az egyetemi évek alatt dolgozott, rendszerek tervezése és fejlesztése volt a feladatai között. Később változatos technológiákban szerzett mély ismereteket: Java, Oracle, Python, LEMP stack, telematika, VoIP, hálózatok. A hibatűrő és elosztott rendszerek tervezése és fejlesztése folyamatosan részét képezte a munkájának. Az agilis fejlesztés híve, projektjeiben az agile irányelvek és eszközök a mérvadók. A DevOps szemléletet és technológiákat már az egyetemi években elsajátította és azóta is szerves részét képezi munkájának.

2012. óta foglalkozik és dolgozik Amazon public cloud-dal. 2013-ban egy londoni székhelyű R&D startup cégnél helyezkedett el. Feladatai közé tartozott többek között a cég hibatűrő, automatizált AWS és on-premise infrastruktúrájának kialakítása, és a SysOps team vezetése. Automatikusan skálázódó, a kutatás-fejlesztést segítő, nagy teljesítményű AWS architektúra tervezése és fejlesztése volt a feladata, melyről Meetup előadás is született. Tamás a folyamatos technológiai fejlődésért, az Informatikai csapat irányításáért, iránymutatásért és cloud architektúrák tervezéséért felelős, mint technológiai vezető. Érdeklődési körei: AWS, AI, Deep Learning, Cloud Security, Serverless, Open Source, Agile.