Menu

Hibrid informatika

A hibrid felhő kérdései

A kérdések természetesen helyzetenként más és más eredményt hozhatnak. Akkor hogyan lehet elkezdeni a felhő igénybevételét? Természetes igény, hogy a

  • saját telephelyen, vagy
  • esetleg hazai gépterem szolgáltatónál elhelyezett gépeket, és
  • a publikus felhőben lévő virtuális gépeket, tároló megoldásokat egységesen kezeljük, és
  • főleg a hozzáférések tekintetében teljesen integrált rendszert alakítsunk ki.

Az AWS publikus felhő szolgáltatások saját telephelyen történő megvalósítása az esetek túlnyomó többségében megadja azt a szabadságot, amely elegendő a fenti probléma megoldásához.

Hibrid felhő ajánlat

Olyan megoldást javaslunk kiépíteni, amelyik megadja vállalatának a szabadságot, hogy bármikor bármelyik feladata megoldását ott végezze el, ahol a feltételek leginkább optimálisak. Egy olyan informatikai környezet (hibrid felhő) állítható így elő, amelyben optimális a szabályozói, technikai és pénzügyi szempontok együttese.

Total Cloud Consulting hibrid felhő ajánlata

A HPE Helion Eucalyptus platform az egyetlen olyan elérhető termék ma a piacon, amely az AWS publikus felhő szolgáltatásaival kompatibilis szolgáltatásokat nyújt és egyszerűen integrálható. Ebben az esetben teljesen szabadon dönthetünk, hogy melyik feladatot hol futtatjuk. A saját telephelyünkön, a vállalat által bérelt adatközpontban, és/vagy az egészet kibővítve a hatékonyabb megoldással, a világ bármelyik pontján, az Amazon felhőben.

Hibrid felhő ajánlatunk előnyei

  • Elegendő később eldönteni mi-hol fut.
  • Nem szükséges hardvert beszereznie, géptermet biztosítania a csak időszakonként és változó erőforrást igénylő fejlesztő és tesztelő környezetek számára.
  • A HPE Eucalyptus egy nyílt forráskódú megoldás nem kötődik egy gyártó speciális technológiájához sem, így elkerülhető a gyártói kötöttség.
  • Az AWS, mint a legnagyobb infrastruktúra felhő szolgáltató nagy szabadságot ad önnek a felhasználható szolgáltatások területén.
  • Mind funkcionalitásban, mind a szabályozók betartásában, mind a költségekben szabad keze van, könnyen követheti a szabályozó változásokat, a költség elvárásokat és az üzleti igények változását.

MILYEN SZOLGÁLTATÁSOKKAL BÍZHAT MEG BENNÜNKET?

A felhő informatika kialakításában a szakértelem a legfontosabb ismérv. Az AWS egy egyedülállóan hatékony megoldás, segítünk, hogy hasznosítani tudja.
Tervezünk, megvalósítunk, üzemeltetünk.

Szolgáltatásaink