Menu

Menedzselt vállalati csoportmunka szolgáltatás

Az AWS WorkMail lehetőséget biztosít arra, hogy a vállalati felhasználók akár a Microsoft Outlook, akár Windows 10 Posta, akár ingyenes levelező programok, mint például a Thunderbird, akár web böngésző, akár a natív iOS / Android eszközein keresztül érjék el a levelezés, címtár és naptár szolgáltatásokat a Microsoft ActiveSync protokollja vagy az elterjedt IMAP protokoll segítségével. Az Amazon WorkMail integrálható a meglévő vállalati címtárral, együttesen kontrollálva a kulcsok használatát és az adatok titkosítását.

Főbb jellemzők

  • Alacsony költségű csoportmunka támogatási szolgáltatás, amely személyenként hatalmas 50 GB kapacitású postafiókot biztosít. Az AWS WorkDocs integráció segítségével sztenderd 1000 GB kapacitásánál nagyobb adatmennyiség is tárolható.
  • Az adatok tárolása titkosított formában történik. A szerver és a kliens közötti kommunikáció iparági sztenderd SSL kapcsolat alapú. Az AWS Key Management Service segítségével a titkosítás során használt kulcsok akár saját kulcsok igénybevételével is megoldható.
  • Az Amazon WorkMail támogatja a mobil kliensek kezelését, ami a szigorúbb biztonsági beállítások kikényszerítésén túl kiterjed például az elvesztett eszközök adatainak kényszerített törlésére is.
  • A levelezés biztonságát javítja a szolgáltatás részeként üzemelő vírus-, malware- és spam szűrő szolgáltatás.
  • Az AWS migrációs eszköze segítségével a meglévő Exchange szerverről az átállás gyorsan és korrekten elvégezhető.

Menedzselt levelező és csoportmunka támogató szolgáltatás.

  • Központi jogosultság kezeléssel rendelkezik, az ún. Simple AD szolgáltatással, amely még a felhasználó által saját helyszínén üzemeltetett Windows infrastruktúrával is integrálható.
  • A postafiókok megoszthatók a különböző felhasználók között.
  • Az elektronikus levelek Európában maradnak.
  • ISO 27001, ISO 27017 és ISO 27018 tanúsítvány, amely utóbbi a nyilvános felhő szolgáltatók számára előírt PII (Personally Identifiable Information) személyes adatok kezelésének követelménye.

Az AWS WorkMail előnyei

Nagy megbízhatóságú.

Teljesen védett és felügyelt, osztott csoportmunka támogató szolgáltatást vehet igénybe!

MILYEN SZOLGÁLTATÁSOKKAL BÍZHAT MEG BENNÜNKET?

A felhő informatika kialakításában a szakértelem a legfontosabb ismérv. Az AWS egy egyedülállóan hatékony megoldás, segítünk, hogy hasznosítani tudja.
Tervezünk, megvalósítunk, üzemeltetünk.

Szolgáltatásaink