Menu

VMware migrációja a felhőbe

VMware környezetek migrációja AWS-be

A virtualizáció elterjedt módja a rendszerek kihasználtságának, megbízhatóságának, rugalmas használatának növelésére és a költségek egyidejű csökkentésére - szinte bármilyen méretű vállalat esetén. A kérdés az, hogy saját magunk készítsünk-e egy virtualizált környezetet vagy vegyünk ilyet bérbe egy erre szakosodott szolgáltatótól. A legutolsó statisztikák azt mutatják, hogy a vegyes (hibrid) környezet a legelterjedtebb.

A Total Cloud Consulting szakemberei az AWS Server Migration Services (SMS) felhasználásával segítenek a meglévő VMware környezetben futó virtuális gépek AWS környezetbe való átültetésére.

Amennyiben hibrid környezetnél maradunk és a VMware alapú privát környezetre a továbbiakban is szükségünk van, az AWS lehetőségeket biztosít számunkra az egységes menedzselhetőség megteremtésére a VMware vCenter-be beépülő connector segítségével. Innen indíthatjuk, vagy leállíthatjuk az AWS-ben futó virtuális gépeinket is, illetve másolatot is készíthetünk róluk.

Miért éri meg a vállalatának?

A Total Cloud Consulting segítségével felépíthető hibrid környezetben kihasználható a különböző típusú igények optimális kiszolgálása, azaz ami állandóan, folytonosan szükséges, az működhet a saját felhőben, ami pedig időszakos és változó terhelésű, azok kiszolgálása az AWS segítségével történik, amikor csak annyit fizetünk, amennyit a szolgáltatásokból használunk (pay-as-you-go).

MILYEN SZOLGÁLTATÁSOKKAL BÍZHAT MEG BENNÜNKET?

A felhő informatika kialakításában a szakértelem a legfontosabb ismérv. Az AWS egy egyedülállóan hatékony megoldás, segítünk, hogy hasznosítani tudja.
Tervezünk, megvalósítunk, üzemeltetünk.

Szolgáltatásaink